Gvb opleiding Kruisselt

Golfen is heerlijk.

Je bent lekker buiten bezig, je bent in beweging en je geniet van een perfect verzorgde omgeving. En 400.000 mensen in Nederland doen “het”. Van jong tot oud.

En als je nou denkt dat golf iets voor oudere mensen is, dan heb je ’t mooi mis. Natuurlijk , je ziet vaak oudere mensen golfen, maar het is ook een echte sport die vraagt om kracht en precisie als je golf als wedstrijdsport ziet.

In de afgelopen 25 jaar zijn al 2950 mensen bij ’t Kruisselt met golfen begonnen. Dat is veel, heel veel. En dat heeft meteen een groot voordeel:

Je wordt hier met open armen ontvangen.

We begeleiden je van de eerste stap tot het Golf Vaardigheids Bewijs en nog verder…… hoe ver wil je gaan? Tot handicap 36, of 24 of 12? Alles kan.

Benno Mulder is de Hoofd Professional bij ’t Kruisselt. Benno geeft al 20 jaar les, is een hele aardige kerel en hij kan goed lesgeven zodat je het meteen goed en snel leert.

Dus…….    

Het zou als volgt kunnen gaan als u dat wilt:

U wordt lid. En dat kan iedere dag van de week beginnen. U volgt een aantal lessen waarbij de praktijk en de theorie aan bod komen. Als snel krijgt u baanrecht……hoera, stap 1!

Baanrecht wil zeggen dat u bij ons de baan op mag zonder begeleiding van Benno. Vervolgens doet u het theorie examen en krijgt u baanpermissie u bent klaar voor stap 2.

Na verloop van tijd, waarin u lessen neemt en zelf oefent, haalt u uw handicap 54. En dat was stap 2! Dus geen praktijkexamen meer !!!! 

Een lidmaatschap kost slechts 39,95 euro per maand. Een uur les kost 63 euro ( prive les) en met z’n tweeën betaalt u maar 38 euro per persoon.

Ook is het mogelijk een pakket lessen te nemen voor meer info klik op de link: Kruisselt Golf

Dat was het. Geen inschrijfgeld, geen aandeel kopen, geen renteloze lening verstrekken.

’t Kruisselt is dus een ideale golfclub om te beginnen, laagdrempelig en erg gezellig ( ook belangrijk) 

 

Hotel , Golf & Countryclub ’t Kruisselt