Welkom bij Snelgvb

 

Wij hebben een methode waarmee u op een snelle, deskundige en kwalitatief verantwoorde wijze de beginselen van de golfsport onder de knie krijgt. U rondt de opleiding af met het theorie examen en baanpermissie, waarna u zelfstandig gaat spelen en wanneer u hcp. 54 of lager speelt in het bezit komt van het GolfVaardigheidsBewijs (GVB) nieuwe stijl.

Dus geen praktijkexamen meer. 

 

Waarom in twee maanden en niet in een week.

Zoals veel dingen in het leven kun je dit ook snel leren, maar of dit ook de juiste weg is, is te betwijfelen. Wij als ervaren golfprofessionals zijn van mening dat bij dit soort examens niet de tijd maar de ervaring de doorslag geeft. 

Het golfvaardigheidsbewijs is een lastig, maar haalbaar examen, dat bestaat uit een praktijk- en een theoriegedeelte. Voor het theoriegedeelte geldt dat men eerst het spel moet begrijpen en zeker ook een paar keer gespeeld moet hebben om iets van de materie te kunnen begrijpen. Het praktijkgedeelte is een kwestie van oefenen en trainen en dat gaat u onder onze deskundige begeleiding doen. Zoals u inmiddels begrijpt kost dit tijd. Zowel tijdens de lessen in groepsverband als ook individueel zult u toch een paar uurtjes moeten trainen. Onze golfprofessionals  weten met hun jarenlange ervaring dat dit soort zaken beter goed dan snel aangeleerd dienen te worden. Het is toch iets waar u de rest van uw carrière plezier van wilt en kunt beleven. 

Is dit haalbaar in twee maanden?
 

Uw inspanningen, samen met het enthousiasme, de kennis en de ervaring van de golfleraren zijn voldoende om na twee maanden volledig voorbereid te zijn op het GVB examen. Een examen, waarvoor u dan nagenoeg niet kunt zakken, zodat u in het bezit komt van het felbegeerde golfvaardigheidsbewijs. Voor aspirant golfers in Twente en omstreken is onze opleiding de uitgelezen mogelijkheid om op een snelle en goede manier het GVB te behalen.

Gratis proefles:  

Wilt u kennis maken met golf  of u bent benieuwd of u het spelletje leuk vindt, boek dan via de online golfles agenda  (onder de kop gratis proefles - rood gekleurd) een vrijblijvende gratis golfles op golfclub ’t Kruisselt.  Na de les is er tijd voor een drankje en er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Het enige dat u nodig heeft zijn schoenen met een vlakke zool, sportief zittende kleding en een beetje vrije tijd.

Privelessen: 

Als u prive lessen wilt boeken is dit natuurlijk ook mogelijk. Via de online lesagenda kunt u simpel en comfortabel lessen boeken, u hoeft geen lid te zijn van een golfclub.

Verder vindt u op deze site uitgebreide en lezenswaardige informatie over de golfsport in het algemeen, over het golfspel, de golftechniek en over de benodigde golfuitrusting. 

Veel kijk- en leesplezier en tot een golfende keer! 

                            Tijd om af te slaan.